Hakuna Matata, what a wonderful phrase

Hakuna Matata, ain’t no passing craze

It means no worries for the rest of your days

It’s our problem free philosophy, Hakuna Matata

donderdag 12 september 2013

M, M & H at MNSSHP

In de middag van dinsdag 10 september reden wij richting Magic Kingdom voor Mickey's Not So Scary Halloween Party.


Bij binnenkomst krijgen we ieder een polsbandje, speciale Halloween map en een trick or treat tasje.


We starten met een dole whip float en plannen met behulp van de map de rest van de avond.


Om in de sfeer te komen, starten we met de Haunted Mansion. Er zijn voor de ingang van deze attractie wat extra's toegevoegd speciaal voor het Halloween feest.


Op onderstaande foto kan je zien dat er wat rook- en lichteffecten zijn toegevoegd (is als het donker is nog leuker) maar ik heb de foto vooral toegevoegd vanwege het stel rechts onder op de foto. Zij staan waarschijnlijk te poseren voor een Disney photopass fotograaf.


Voor de eerste parade doen we nog meer attracties en gaan we natuurlijk trick or treaten. Door het hele park zijn er trick or treat plaatsen of trails (meerdere plaatsen achterelkaar). Ze zijn te herkennen aan de lichtgevende ballonnen met een Mickeyhoofd pompoen.


Van een van de medewerkers krijg je dan een handje snoep in je tasje en ze wensen je een happy Halloween.


De eerste score!


Door het hele park lopen verklede bezoekers. Sommige hebben echt hele mooie kostuums en andere alleen een speciaal T-shirt. En stel je dan een Amerikaan-at-large voor die zichzelf in een Mini Mouse jurkje heeft gepropt of verkleed is als Mike Wazowski van Mosters Inc (als je rond genoeg bent, hoef je alleen maar een groen T-shirt met 1 oog en een mond erop aan te doen. En als je dan nog redelijk slanke benen hebt, steken die er ook alvast uit.). Genoeg te zien dus.




Om 20:15 is de eerste parade (later op de avond kan je nog een keer naar de parade kijken). Voordat de parade begint komt de headless horseman de route verkennen.



Pooh and Friends in hun Halloween kostuum.

Deze man en hond zijn te zien in de Haunted Mansion. Ze staan dan voor het hek van de begraafplaats-scene.

De grafgravers. Ze voeren een soort dans op waarbij ze met hun scheppen op de grond slaan en de vuurspatten er vanaf vliegen.



Aan het eind komt Goofy nog voorbij met zijn snoepkar. Er wordt dan ook nog snoep gedeeld door verschillende medewerkers.
Om 22:30 is er het speciale Halloween vuurwerk boven het kasteel.








Het vuurwerk is (zoals altijd bij Disney) prachtig.

Na het vuurwerk doen we nog wat attracties en snuiven de sfeer op terwijl we door het park lopen. Ongeveer 45 minuten voor sluiting van het park lopen we richting de uitgang.


Het was een erg geslaagde avond. Doordat het niet erg druk was, konden we ook nog veel attracties doen want bijna overal was het gewoon doorlopen en instappen. Alleen als je op de foto wilde met een van de figuren moest je wel even in de rij gaan staan.

De totale score van 3 tasjes!

1 opmerking:

  1. Dat krijgen jullie noooooit op! Neem maar mee naar huis!
    Zag er erg leuk uit deze party!

    BeantwoordenVerwijderen