Hakuna Matata, what a wonderful phrase

Hakuna Matata, ain’t no passing craze

It means no worries for the rest of your days

It’s our problem free philosophy, Hakuna Matata

donderdag 19 september 2013

Welcome to Hollywood Baby!

Het is maandag en vandaag verlopen de Disney jaarkaarten van Margriet en mij....
We genieten eerst nog even van alles rondom de villa voordat we naar Typhoon Lagoon gaan, het Disney waterpark dat we deze vakantie niet bezocht hebben.




Het weer is zoals alle dagen prachtig en zeer geschikt voor een plons in het water.


De namen van de verschillende glijbanen voorspellen niet veel goeds.


En als je om je heen kijkt, zijn er meer dingen die je zorgen zouden moeten baren.



Toch hebben wij het duidelijk erg naar ons zin!



Maar relaxen doen we natuurlijk ook.



Als we genoeg relaxt zijn, gaan we richting uitgang.


In de villa ordenen we onszelf weer een beetje en besluiten dan richting Animal Kingdom te gaan. Dit is ons start- en sluitpark, vandaar. Maar we wilden ook gaan lunchen in Tusker House waar ze een lekker buffet hebben met veel keuze voor Margriet en mij. Helaas hadden meer mensen dat bedacht en was de wachttijd een uur. Hier had niet iedereen zin in dus werd het een pizza in pizzafari. En als toetje verorberen we Mickey Mouse.


We gaan nog twee keer op expeditie op zoek naar Yeti en genieten van de Lion King Show. Hier kan je het geluk hebben bij iemand in de buurt te zitten die helemaal gek is van deze show. Dit keer zat het geluk naast mij. Deze personen kennen het "dansje" uit hun hoofd en reageren zeer enthousiast op alle show onderdelen. Lachen! De show zelf was ook weer erg goed.




Voor het avondeten hadden we een ander buffet in gedachte: Crystal Palace in Magic Kingdom. Had ik al geschreven dat reserveren in alle Disney tableservice restaurants een aanrader is?

Dus pakte we de auto en reden naar Downtown Disney om onze Planet Hollywood bon te verzilveren. Margriet wilde eenmaal binnen eigenlijk gelijk weer naar buiten maar ik heb haar tegengehouden. En het viel niet tegen. Oké voor een rustig diner moet je er niet zijn maar er was veel te zien, de bediening was goed en het eten lekker.


We vonden een burger wel toepasselijk in deze omgeving. Zowel de veggieburger als de steak zijn aan te raden (en ook lekkere frietjes).


We hadden natuurlijk een tafeltje waar Mickey ons goed in de gaten kon houden.


En dat was onze laatste echte Disney dag. De parken kunnen we niet meer in (vanwege verlopen jaarkaarten) maar we zijn nog niet helemaal Disney klaar.....

1 opmerking:

  1. Geniet er nog even lekker van! De katten missen jullie wel, vooral Mushu! Kaatje wil graag blijven hier op de Pontonweg ;)
    Ik ben hele avonden druk met iedereen kroelen!
    Mushu is denk ik 5 kilo aangekomen en kaatje vindt het bad reuze interessant!

    BeantwoordenVerwijderen